Urmărește dezbaterea live

Infirmiere care umilesc pacienții, la SUUB. Conducerea Spitalului Universitar, măsuri drastice

Dana Lascu |
Data publicării:
Spitalul Clinic de Urgență Universitar București (SUUB)
Spitalul Clinic de Urgență Universitar București (SUUB)

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) au fost filmate în timp ce țipă la pacienți și îi umilesc, imaginile fiind făcute publice pe rețele de socializare. Reprezentanții unității medicale spun că se delimitează clar de atitudinea celor trei infirmiere și că le bagă în Comisia de disciplină, iar sancțiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor.

Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online cu privire la atitudinea unor angajate ale Spitalului Universitar de Urgență București, Unitatea de Primiri- Urgențe (SUUB), care adresau injurii și umileau pacienții, conducerea unității sanitare face următoarele precizări:

„Ne delimităm clar de atitudinea celor trei infirmiere.

Spitalul Universitar de Urgență București promovează o relație corectă, umană cu pacienții, nu tolerează în niciun fel agresiunea fizică sau verbală și se străduiește să răspundă prin metode pașnice la toate încercările de provocare din partea pacienților și aparținătorilor acestora.

Întotdeauna am analizat cu foarte mare atenție sesizările făcute, iar acolo unde a fost cazul am aplicat măsurile necesare și am implementat proceduri și instrucțiuni de lucru pentru a preveni incidente similare.

Comisia de disciplină a SUUB se va întruni cu celeritate și va analiza aceste aspecte, iar sancțiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor.

Vă asigurăm că întreg personalul se străduiește să răspundă cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor pacienților noștri", se arată în poziția oficială transmisă DC MEDICAL. 

Filmul cu cele trei infirmiere care adresează injurii și umilesc pacienții poate fi văzut AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel