Îngrijirea tenului în perioada de izolare. Sfaturi de la un chirurg estetician

EXCLUSIV


Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, a explicat, în exclusivitate, la DC Medical, cum poți obține un ten ca la cabinetul de înfrumusețare, de acasă.

 

Doamnele care obișnuiau să viziteze cabinetele specialiștilor pentru diverse tratamente faciale, azi sunt nevoite să își îngrijească tenul de acasă. Saloanele și cabinetele de înfrumusețare sunt închise, ca măsură a opririi răspândirii invecției cu noul coronavirus. 

"Traversăm o perioadă fără precendent în lume, iar acest lucru duce la schimbări de rutină pe toate planurile. În speranța că lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp, vin în ajutorul pacientelor mele, și nu numai, cu câteva sfaturi de îngrijire, utile pentru această perioadă pe care o petrecem în mare parte acasă.
Chiar și acasă, cu ingrediente naturale, adecvate tipului nostru de ten, putem să menținem sănătatea și suplețea acestuia". spune medicul.

Dr. Daniela Diveică spune că oricare ar fi tipul de ten, femeile trebuie să urmeze câtiva pasi simpli, pentru a-și menține pielea tânără și fermă.

"Oricare ar fi tipul tenului tău, anumite obiceiuri sunt esențiale în îngrijirea tenului acasă!

- Este un bun prilej să faci ordine în produsele de îngrijire, observând data de expirare. Asigură-te că folosești produse destinate tipului tău de ten, produse pe care le poți comanda și online.

- Curățarea tenului este primul pas care nu trebuie să lipsească niciodată. Ea trebuie executată cu mișcări blânde până ce discheta de bumbac rămâne curată.

- Exfoliază, exfoliază, exfoliază! Aceasta îndepărtează celulele moarte, ajută la curățarea și deblocare porilor și îmbunătățește aspectul pielii.

- Există o gamă largă de măști faciale pe care le putem prepara acasă din multitudinea de ingrediente. Important este să îți cunoști tipul de ten!

- Hidratarea este esențială! Pe lângă consumul de lichide, care hidratează pielea din interior, trebuie să avem grijă și la hidratarea exterioară. Cu mișcări circulare și de jos în sus, aplicăm crema prin masaj blând pe toată fața! Atenție însă! Nu uităm de zonele speciale: ochi, buze, gât! Putem considera și un mic avantaj faptul că nu mai folosim machiaj din abundență", explică Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel