Institutul „Marius Nasta”: toate locurile pentru pacienții COVID-19, ocupate

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta interzice temporar vizitele
Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta interzice temporar vizitele

Institut de pneumoftiziologie „Marius Nasta” a anunțat că are ocupate toate locurile destinate pacienților cu infecția COVID-19. 

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a anunțat că nu mai are locuri libere pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, toate fiind ocupate în acest moment.

„În prezent Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacienții COVID pozitivi. Avem acum internați un număr de 50 pacienți confirmați și 3 suspecți. Menționez că în schema Institutului Marius Nasta sunt avizate pentru funcționarea provizorie pentru pacienții COVID 72 de paturi, din care 10 paturi pentru pacienții suspecți, 13 pentru coinfectie COVID -TB și 49 pentru pacienții COVID pozitivi - Chiar dacă teoretic exista 10 locuri la suspecți, în saloane de două paturi, ele pot fi ocupate de cinci pacienți, fiecare pacient fiind singur în salon, pentru că siguranța și sănătatea fiecărei persoane este importantă. Mai avem locuri pentru pacienții cu coinfectie TB-COVID și doua locuri la suspecți”, a transmis Beatrice Mahler, manager Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel