Italia instituie obligativitatea testării pentru COVID-19 pentru călătorii dintr-o anume țară

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus, COVID-19
Coronavirus, COVID-19

Italia a instituit obligativitatea testării pentru COVID-19 în cazul persoanelor revenite din călătorii efectuate la Paris şi în alte zone ale Franţei ce înregistrează rate ridicate ale infectărilor cu noul coronavirus.

Un purtător de cuvânt al Ministerului italian al Sănătăţii a anunţat că testarea obligatorie a persoanelor venite din anumite zone ale Franţei va începe de marţi, 22 septembrie. Zonele cu pricina sunt: Auvergne-Rhône-Alpes, Corsica, Hauts-de-France, Nouvelle-Aquitaine, Occitania, Provence-Alpes-Côte d'Azur şi Île-de-France - regiunea care cuprinde capitala Paris. În Franţa au fost raportate duminică 10.569 de noi cazuri de COVID-19, faţă de recordul de 13.498 consemnat în ziua precedentă. De la începutul pandemiei Franţa a înregistrat peste 452.000 de infectări, din care mai mult de 31.000 de decese.

Italia, de asemenea una dintre ţările cele mai sever lovite de pandemie, cu peste 298.000 de cazuri şi 35.700 de morţi, a reuşit oarecum să o controleze după vârful din martie şi aprilie, dar a început de asemenea să înregistreze o creştere a contaminărilor zilnice, cu 1.587 de noi cazuri raportate duminică, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel