Jamila, vedeta gospodinelor, infectată cu COVID-19: „Imediat ce am aflat s-a instalat panica”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:

Celebra Jamila a postat pe pagina ei oficială, Jamila Cuisine, o mărturisire în care relatează experiența ei după infecția cu COVID-19.

Pe pagina de Facebook Jamila Cuisine, unde oricine vrea să gătească ceva deosebit intră să se inspire, aseară a apărut o postare diferită. Celebra Jamila a relatat experiența prin care a trecut după ce a aflat că s-a infectat cu COVID-19.

„Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e încă foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panica. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat.
Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanță socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simțeam că într-un vis urat care părea să nu se termine.

Perioadă extrem de grea

A urmat apoi o cursa cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sarea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam că fie e DSP-ul, fie ambulanță. Pe scurt a fost o perioada extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui.
Au știut foarte puține persoane pentru că îmi era groază de ceea ce vor crede ceilalți. Văzusem cu ochii mei hate-ul de care au avut parte alte persoane publice când au anunțat același lucru. Am decis să nu fac public lucrul acesta, însă m-am răzgândit și va voi spune de ce.

Nu îi tratați pe bolnavii de Covid că pe niște ciumați

În primul rând am vrut să fac publică infectarea mea pentru că vreau că oamenii să înțeleagă că nu e o rușine. Orice se poate infectă, iar virusul nu alege. Nu îi tratați pe bolnavii de Covid că pe niște ciumați pentru că nu e cazul.După 14 zile nu mai sunt contagioși, deci nu mai pot infectă alți oameni. Apoi am vrut să spun pentru că am văzut că mulți iau în ras acest virus și că mult mai mulți nici măcar nu cred în el.
Aș vrea doar să conștientizăm că virusul există, că putem face forme mai ușoare sau mai grave (în cazul nostru au fost ușoare) și că cel mai rău, îi putem infectă și pe cei pe care îi iubim și care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea.
Din fericire, noi nu am infectat pe nimeni altcineva. Este foarte important să ne protejăm și da, să purtăm masca care a devenit cel mai urat obiect în perioada această. Masca purtată corect ne ajută să nu răspândim virusul, deci să nu-i infectăm și pe alții.
Și pentru că sunt o persoană sinceră, și nu v-am mințit niciodată, aveți și dovadă infectării mele, testul care a ieșit pozitiv. În test veți citi « detectabil » adică virusul a fost detectat în organismul meu. În comentarii îl voi pune și pe cel pe care l-am refăcut la 14 zile și care este negativ, adică « nedetectabil ».
Voi reveni cu un clip în care voi povești în detaliu tot ce s-a întâmplat și cum a fost pentru mine toată această experiență pe care mi-o voi aminti toată viață. Până atunci, rămâneți sănătoși și aveți grijă de voi!”

Ea a postat și un document care confirmă că a fost infectată cu SARS-CoV-2, pentru a elimina, probabil, îndoielile celor ce încă susțin că virusul nu există.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel