Leo Iorga a murit! Doliu în muzica românească

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Leo Iorga, la Târgul de Crăciun de anul trecut. Foto: Facebook/Leo  Iorga
Leo Iorga, la Târgul de Crăciun de anul trecut. Foto: Facebook/Leo Iorga

Cunoscutul cântăreț Leo Iorga s-a stins din viață. Vestea tristă a fost făcută publică de fiul artistului. Leo Iorga se lupta de ani de zile cu o boală cruntă, cancerul, care îi revenise, după ce fusese operat de mai multe ori pe creier. 

Liderul trupei Compact, Leo Iorga, s-a stins astzi din viață. Trista veste a fost făcută publică de fii săi, pe paginile lor de Facebook. 

„Drum lin, tata! Te iubesc!”, a scris Edy Iorga. 

„I'll miss you”, a scris și Paul Iorga.

De ani de zile, Leo Iorga, care avea 54 de ani, se lupta cu cancerul. Din 2011 încoace a suferit mai multe operații pe creier, dar din păcate, de fiecare dată boala a recidivat afectând și alte organe.

Anul acesta, în primăvară, fusese operat la plămâni, iar în august, pentru extirparea unei tumori la picior. Din septembrie încoace, însă, starea sa se agravase.

Apropiații artistului că tot ce își dorea era să revină pe scenă, alături de colegii săi din trupa Compact. 

„Colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună...DUMNEZEU SĂ-L IERTE! Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.", a scris și fondatorul trupei Compact, Adrian Ordean, pe pagina sa de Facebook. 

Dumnezeu să-l odihnească!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel