Leptospiroză: bărbatul internat la Iași, suspect de leptospiroză, a murit

Adisa Codruț / 04 sep 2019 / 13:22
Clădirea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași FOTO: realitateadeiasi.net
Clădirea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași FOTO: realitateadeiasi.net

Bărbatul de 58 de ani, suspect de leptospiroză, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase în Iași, a murit miercuri dimineață, 4 septembrie.

Bărbatul din Botoşani care a fost internat, luni, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi cu suspiciune de leptospiroză a decedat miercuri dimineaţă, 4 septembrie, a declarat coordonatorul Secţiei de Terapie Intensivă a unității medicale amintite, medicul Manuel Roşu, citat de Agerpres.

"A fost internat la noi cu observaţii de leptospiroză. Vom vedea în urma analizelor de laborator a probelor care s-au recoltat şi a necropsiei dacă se va confirma diagnosticul. Degradarea a fost una foarte rapidă", a afirmat acesta.

Boala nu a fost confirmată încă de analizele de laborator, însă simptomatologia prezentată de pacient indica, zic cadrele medicale, spre leptospiroză. Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi contactat boala în urma curăţării unui subsol.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.22