Lidia Fecioru, leacul din bătrâni care o menține în formă

DCMedical Team |
Data publicării:
Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul din bătrâni pe care îl folosește pentru a se menține în formă. 

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit care este secretul folosit pentru a se mențne în formă. Ea spune că este un ritual zilnic, pe care îl menține de mai mulți ani. ea povestește că în urmă cu mai mulți ani, a slăbit 30 de kilograme, după ce a urmat o dietă drastică. 

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa:...”

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel