
E bine să nu ignorăm hrișca din dietă întrucât are o cantitate mare de fibre și proteine.
Cori Grămescu recomandă consumul de hrișcă și la micul dejun.
”Hrișca este foarte hrănitoare și este ideală pentru micul dejun datorită conținutului de fibre, proteine și carbohidrați complecși, cu asimilare lentă, pentru că oferă sațietate pe termen lung, diminuând apetitul și reducând aportul caloric pe parcursul zilei. Fulgii de hrișcă crocanți cu iaurt și fructe de sezon sunt o variantă gustoasă pe care poți să o încerci în cazul în care te-ai plictisit de fulgii de ovăz sau porumb.
Așa că vă propun 3 idei foarte practice de mic dejun cu fulgi de hrișcă crocanți:
* 5 linguri fulgi de hrișcă crocanți, 100 g afine, 150 g iaurt grecesc de 2% grăsime
* 5 linguri fulgi de hrișcă crocanți, 100 g caise, 150 g iaurt de cocos sau soia natur
* 5 linguri fulgi de hrișcă crocanți, 150 g amestec fructe de sezon și 20 g fulgi de migdale, 100g cottage cheese.
Voi ce variantă preferați?”, scrie aceasta pe rețelele sociale.
-
7 lucruri pe care să NU le spui cuiva cu anxietate14.07.2025, 09:07
-
Punctul de pe mână care îți calmează instant durerea de cap14.07.2025, 08:27
-
Planta pe care o ai în grădină și nu știai că vindecă ficatul13.07.2025, 15:48
-
Cancerul îți topește vasele de sânge ale mușchilor. Ce s-a descoperit13.07.2025, 15:04
-
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-