Ludovic Orban: Am intrat pe deplin în starea de alertă maximă! Va fi obligatorie purtarea măștii în spațiile închise

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seară, despre purtarea măștii în starea de alertă.

"A fost finalizată procedura stabilită în Legea 55 și am intrat pe deplin în starea de alertă maximă, așa cum am denumit-o în cadrul ședinței de Guvern", a anuntat premierul. 

"Va fi obligatorie purtarea măștii în spațiile închise. Știu că ne poate deranja, dar această decizie pe care am luat-o, și aici avem acordul Parlamentului, este obligatorie. Și aici îi atenționez și pe liderii PSD că vor avea obligația de a o purta. Purtarea măștii ne ferește. Apoi toate celelalte reguli de distanță fizică sanitară. Luarea temperaturii este necesară pentru ca o persoană care are peste 37,3 să nu transmită virusul. Am văzut că foarte mulți oameni sunt deranjați că li se ia temperatura. Această măsură este o măsură necesară pentru a diminua riscul ca o persoană care o temperatură de peste 37,3 grade și care poate avea virusul respectiv să poată să transmită virusul către alte persoane. La intrarea în spațiile închise, acest triaj este necesar. repet, pentru a-i proteja pe toți cei care se duc la serviciu, care intră în spațiile comerciale, care sunt într-o situație care, dacă sunt infectați, pot să transmită virusul respectiv ", a declarat Ludovic Orban în cadrul unei conferințe de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel