Urmărește dezbaterea live

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, măsuri după 15 mai: Putem asista la o revenire dacă nu suntem atenți

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mască
Mască

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen Dorobăț, spune că restricțiile impuse după 15 mai trebuie înțelese cu multă responsabilitate.

Doctorii avertizează legat de respectarea restricțiilor impuse după 15 mai. ”Aceste restricții relaxate trebuie înțelese cu mai multă responsabilitate. Adică, dacă apare această relaxare, ea trebuie să țină seama de toate aceste condiții, în ceea ce privește distanțarea socială, în ceea ce privește purtarea măștii. Pentru că, în caz contrar, putem asista la o revenire numerică dacă nu suntem atenți", a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel