Măr, ghimbir și lămâie, cel mai puternic antidot pentru toxinele din colon

În zilele noastre, mulți oameni suferă de probleme legate de sistemul lor digestiv, cum ar fi constipația cronică sau sindromul intestinului iritabil.

Înainte de a merge la medic, încearcă acest remediu pe bază de măr, ghimbir și lămâie, care elimină toate deșeurile și toxinele din corp și reduce simptomele constipației.

Ingredientele necesare pentru prepararea acestui remediu sunt bogate în substanțe nutritive, ceea ce va îmbunătăți sănătatea generală, nu doar starea colonului.

De ce funcționează?

Cercetările științifice au arătat că un singur măr pe zi reduce nevoia de medicamente eliberate pe bază de rețetă. În plus, sucul de lămâie este excelent pentru detoxifiere, ajută digestia și este bogat în vitamina C, un puternic antioxidant.

Pe de altă parte, ghimbirul este extrem de benefic deoarece stimulează funcția colonului și reduce balonarea. Sarea de mare îmbunătățește digestia.

Prin urmare, trebuie să amesteci toate aceste ingrediente și să consumi băutura în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Apoi înainte de prânz și seara, între orele 18:00 și 19:00.

Acest tratament de curățare a colonului nu provoacă efecte secundare. Cu toate acestea, dacă ești gravidă, iei orice medicament eliberat pe bază de rețetă sau suferi de alergii, este recomandat să consulți medicul înainte de a-l încerca. Mai mult decât atât, nu ar trebui să îl consumi în cazul în care ai diabet.

Pregătirea acestui remediu durează doar 5 minute.

Ingrediente:

1 linguriță de suc de ghimbir

2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors

½ linguriță de sare de mare

½ cană de suc de mere

½ cană apă filtrată călduță

* Acestea sunt cantitățile necesare pentru o singură porție.

Mod de preparare:

Într-o oală toarnă apa filtrată și reîncălzește-o, dar nu o fierbe, apoi adaugă sare de mare. Amestecă bine, adaugă și sucul de mere, de ghimbir și sucul de lămâie. Amestecă din nou.

Urmează acest tratament timp de șapte zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel