Marcel Pavel, reacție la acuzațiile halucinante care îi sunt aduse. „Nu va rămâne așa totul!”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Marcel Pavel, în spital. Foto: Facebook
Marcel Pavel, în spital. Foto: Facebook

Din spital, unde este și a cum internat, cântărețul Marcel Pavel a ținut să lămurească acuzațiile halucinate care-i sunt aduse. 

Marcel Pavel este, de câteva zile, ținta unor acuzații halucinante după ce s-a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus. S-a spus că ar fi primit sume mari d ebani ca să se dea bolnav de COVID și că n-ar avea niciun test pozitiv. 

În ediția de duminică a emisiunii Sinteza zilei, artistul a prezentat două teste care dovedesc că are COVID și a anunțat că va cere daune uriașe în instanță.

„Sunt siderat. Am fost, sincer, afectat, foarte afectat și supărat. De ce? Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri de acest gen, nu fac jocurile politice ale nimănui. Lucrul cel mai dureros este acela că nu va rămâne așa totul pentru că îi voi da în judecată”, a spus Marcel Pavel, la Antena 3.

Cântărețul a prezentat rezultatele a două teste, făcute de două laboratoare diferite, care confirmă diagnosticul. Primul dintre ele a fost realizat la o clinică particulară, pe data de 16 iunie 2020, iar al doilea, pe 18 iunie 2020, la Institutul Matei Balș din Capitală, unde Marcel Pavel este internat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel