Marcel Vela, relaxarea măsurilor. Ce se întâmplă cu declarația pe proprie răspundere

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus, COVID-19
Coronavirus, COVID-19

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că planul de măsuri propus pentru după 15 mai poate veni cu surprize.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat vineri seară la Dig24 că planul de măsuri propus pentru perioada de după 15 mai va fi adus la cunoștința publicului.El a spus însă că acest plan de măsuroi poate aduce eventuale propuneri de îmbunătățire. Ministrul a făcut referire la posibilitatea menținerii declarației pe proprie răspundere, la amenzile de după 15 mai, dar și la programul de revenire la lucru al firmelor cu mai mult de 50 de angajați.

Întrebat dacă declarația pe proprie răspundere va fi menținută și după data de 15 mai, ministrul de Interne a răspuns că încă se discută acest lucru în comitetul care pregătește măsurile de relaxare a restricțiilor.

„Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții”, a declarat Marcel Vela pentru Digi24. 

Același lucru l-a spus și despre posibilitatea de părăsire a localității: „Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență”.  

El a completat și că vor fi date amenzi pentru încălcarea viitoarelor reguli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel