Maria Ghiorghiu, previziune despre România: Vom fi îngropați... dar fără voia noastră. Când se va întâmpla acest lucru extrem de dureros și trist

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Maria Ghiorghiu - Foto: Freepick
Maria Ghiorghiu - Foto: Freepick

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea României, trage un nou semnal de alarmă în ceea ce privește România.

România are mari probleme din multe puncte de vedere. Nu de puține ori s-a întâmplat să fim primii în top la cele mai mari probleme și ultimii în topurile Europei la tot ce e bun. Stăm rău la capitolele politică, educație, sistem sanitar și la fel și la gestionarea deșeurilor. 

Gunoiul produs în marile orașe ale României, dar și în micile comunități este depozitat de obicei direct la groapă de gunoi, fără a fi sortat, reciclat și refolosit.

Mai mult, multe dintre gropile de gunoi sunt ilegale, neconforme și supraaglomerate.

România a fost avertizată de mai multe ori în ultimii ani, de către Comisia Europeană, în legătură cu procedura de infringement, cea care presupune restricționarea accesului la fondurile europene. 

De asemenea, Garda de Mediu avertizează că, în curând, nu vom mai avea unde să depozităm gunoiul.

Ei bine, referitor la gunoi, clarvăzătoarea României, Maria Ghiorghiu, a făcut o nouă predicție îngrijorătoare despre România și avertizează că ceva rău va urma pentru țara noastră.

"În această dimineață, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător.

Aud glas care spune așa: Gunoaiele în care suntem băgați!

Apoi, aud un glas de femeie, un glas ca la Tv, și care glas spune așa: Doamnelor și domnilor! Iata gunoaiele în care suntem băgați fără voia noastră!

Clipa în care, văd sub Cerul liber, jos pe pământ, munți de gunoaie. Așa precum vedem munții înalți, așa vedeam eu munți, dar de gunoaie.

Dragii mei, mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în gunoaie, dar fără voia noastră.

România va fi obligată din afara, ca să primească gunoaiele altor țări, pe teritoriul ei.

Când anume se va întâmpla acest lucru extrem de dureros și trist, eu nu știu. Dar ceea ce știu dragilor, este faptul că, plecăm prea repede capul în fața celor care conduc lumea.

Primim orice din partea lor, atâta timp cât nu ne afectează în mod direct și personal.

Ce mai contează că suferă românii și România, dacă cei care ne conduc au numai de câștigat, indiferent ce, atunci, poate să se aleagă praful de români și de România.

Trist, dar adevărat!

Astea sunt zilele pe care le trăim dragilor! O Românie îngropată în datorii, o Românie vândută străinilor, o Românie îngropată în gunoaie.

Dar, mai există o speranță pentru români și România! Aceasta este, Iisus Hristos și Maica Prea Curată Fecioara Maria, care vor veni în România adevăratului duhului Sfânt și o vor curăți de gunoaie, atât la propriu cât și la figurat. Să credem aceasta cu toată ființa noastră.

Există dreptatea divină", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel