Mărturii din prima linie a luptei cu COVID-19. Spitalul din Fetești, la Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Covid-19
Covid-19

Spitalul Municipal din Fetești este în prima linie a luptei cu COVID-19. Întreaga poveste o aflăm de la managerul Liviu Patrichi și de la directorul medical, dr Salem Zahra, astăzi de la ora 20.00.

Deși inițial trebuia să fie spital suport pentru cele desemnate în linia întâi în lupta pentru COVID-19, Spitalul Municipal din Fetești a fost forțat de situație să devină spital de primă linie.

Cum s-a întâmplat asta, cât de pregătit este spitalul și cum fac față cadrele medicale afluxului de pacienți cu COVID-19, aflați de la Interviurile DC Medical, de la managerul Liviu Patrichi și de la directorul medical, dr Salem Zahra astăzi, de la ora 20.00. Live pe Facebook și Youtube, dar și pe canalul DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel