Medic aruncă BOMBA: Așa a apărut COVID-19. Nu e nicio îndoială!

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Un studiu recent arată că SARS-CoV-2 nu a apărut pe cale naturală, ci a fost creat în laborator.

Potrivit medicului Steven Quay, SARS-CoV-2 nu este un virus zoonotic, nu a apărut pe cale naturală, ci a fost creat în laborator, informează Associated Press.

Cercetarea doctorului Quay, cuprinsă într-o lucrare de 193 de pagini, a avut scopul de a determina originea SARS-CoV-2, virusul care cauzează COVID-19. Premisa inițială a fost că, după o probabilitate de 98,2%, virusul a apărut printr-un salt zoonotic, de la un animal, și că posibilitatea ca acesta să fi scăpat dintr-un laborator era de doar 1,2%.

Însă, examinarea sistematică a 27 de fapte independente a dat peste cap datele acceptate pe scară largă anterior, conducând la concluzia finală că probabilitatea ca virusul SARS-CoV-2 să fi provenit dintr-un laborator este de 99,8%, iar probabilitatea ca el să fi provenit din natură este de 0,2%.

Coronavirusul a scăpat dintr-un laborator

 

„Ca mulți alții, sunt preocupat de ceea ce pare a fi un conflict semnificativ de interese între membrii echipei OMS și oameni de știință și medici din China și de măsura în care acest lucru constituie un obstacol în calea unei examinări imparțiale a originii virusului SARS-CoV-2”, a declarat dr. Quay.

„Folosind doar dovezi științifice despre SARS-CoV-2, care sunt la dispoziția publicului și estimări extrem de prudente în analiza mea, am ajuns cu toate acestea la concluzia că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator”, a mai spus medicul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel