Medic ATI, semnal de alarmă: NU SUNT LOCURI. S-a sfidat orice regulă de bun simt, ați NEGAT orice adevăr

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:

Un medic rezident la ATI trage un semnal de alarmă privind punctul în care a ajuns sistemul medical, sufocat de pacienți, în timp ce încă o bună part dintre români sfidează măsurile sanitare și nu cred în existența virusului pandemic.

Un tânăr din Jerusalem, devenit medic în România, care acum este medic rezident la Anestezie Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Amin Zahra a postat pe pagina lui de socializare un semnal de alarmă pentru cei ce nu respectă măsurile sanitare și continuă să susțină că nu există virusul pandemic. 
Iată ce a scris el:

„Am ajuns într-un punct în care suntem sufocați , nu de măști, pentru că pe alea, NU le-ați purtat... mă refer la sistemul medical.
Tot mai mulți medici sunt infectați, am ajuns să mă uit cu teamă la telefon când sună, pentru că știu deja ce trebuie să spun, replica e aceeași: NU SUNT LOCURI!
Acum vă întrebați de ce am ajuns aici?! 
Este strigător la cer să auzi ca avem 10000 de cazuri și voi încă nu credeți. 
Și ca să vă răspund la întrebare: “De ce am ajuns aici?”
Am ajuns pentru că: S-a sfidat orice regulă de bun simt, ați negat orice adevăr, lovind in medici, ați promovat doar minciuna și petrecerile.
Și noi medicii ducem o luptă tot mai grea zi de zi. Și nu, nu plecam “pozitivi”, spre casă, nu ai cum, când auzi rugămințile pacienților : " aveți grijă de mine, că am nepoatele de crescut și nu mă au decât pe mine", " am o fiică care mă așteaptă, oare o să îmi revin?”
Un domn mă suna disperat, “știu că nu aveți locuri, dar vă rog frumos, faceți ceva, l-am pierdut pe fratele meu, nu vreau să o pierd și pe soția mea." 
Așadar încărcați sufletește, sigur plecăm.
Viața asta este nedreaptă! 
Totul este trist în jurul nostru, oamenii sunt tot mai disperați și panicați.
Știți ce e trist, că vor muri oameni nevinovați, oameni care au încercat sa ducă o viață normală, respectând niște reguli, dar care nu au avut loc de voi.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel