Medic chinez refugiat în SUA: virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Virusologul din China face dezvăluiri
Virusologul din China face dezvăluiri

Noi informații apar despre virusul SARS-CoV-2, care a creat pandemia. Un medic chinez susține că a fost creat în laborator și, mai grav, că autoritățile chineze știau totul despre răspândirea COVID-ului înainte de pandemie.

Dr Li-Meng Yan susține că Beijingul a mințit în legătură cu epidemia de COVID-19 și spune că are dovezi certe care atestă că noul coronavirus a fost creat în laborator. Medicul se teme pentru viața sa, motiv pentru care a plecat din Hong Kong, în SUA.
Dr. Li-Meng Yan a declarat că guvernul chinez ”a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze pentru ca nimeni să nu mai creadă ce spune.
”Acest virus nu provine din natură”
Medicul spune că originea SARS-COV-1 nu a fost piața din Wuhan, așa cum s-a spus inițial, ci un laborator din oraș. ”Piața din Wuhan este doar de fațadă, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan, conform unor surse citate de Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel