Medic pediatru, probleme de igienă și comportament; conducerea spitalului s-a autosesizat

Adisa Codruț / 12 dec 2019 / 14:59
Copii
Copii

Cazul unui medic pediatru din Brăila care mirosea a urină și avea serioase probleme de igienă a fost făcut public pe rețelele de socializare. Conducerea spitalului s-a autosesizat în acest caz.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a autosesizat în cazul unui medic pediatru care ar avea probleme de comportament şi igienă, după ce o femeie a făcut public pe o reţea de socializare un caz petrecut în urmă cu două zile, când a ajuns cu copilul la Urgenţe, iar "doctoriţa care l-a consultat mirosea a urină, avea dresurile rupte, fusta descusută şi halatul plin de mizerie".

"Nu avem nicio sesizare oficială la nivelul spitalului până în prezent, dar ne-am autosesizat după ce am văzut în presă şi s-a luat legătura cu şeful de secţie. Conform Regulamentului de ordine interioară şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare, medicul şef va proceda în consecinţă, va evalua situaţia şi vom vedea ce măsuri se impun, după ce medicul şef de secţie va face o notificare scrisă. Medicul pediatru respectiv este pensionar, dar lucrează cu acte în regulă în ambulatoriul de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Neacşu, citată de agerpres.ro.

Femeia care a făcut public acest caz susţine că în momentul în care a ajuns la spital de gardă era medicul pediatru respectiv, care i-a consultat băiatul.

"Am avut şocul vieţii mele. De la intrare te ia un miros de urină, doamna doctor mirosea a urină, dresuri fine rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau sa fie albi erau rupţi (...), fusta descusută, iar halatul plin de mizerie. (...) Acest medic şi-a permis să pună mâna pe fiul meu, care a vomat ulterior la toaleta din spital", a scris femeia pe o reţea de socializare.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy