Medic pediatru, probleme de igienă și comportament; conducerea spitalului s-a autosesizat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Copii
Copii

Cazul unui medic pediatru din Brăila care mirosea a urină și avea serioase probleme de igienă a fost făcut public pe rețelele de socializare. Conducerea spitalului s-a autosesizat în acest caz.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a autosesizat în cazul unui medic pediatru care ar avea probleme de comportament şi igienă, după ce o femeie a făcut public pe o reţea de socializare un caz petrecut în urmă cu două zile, când a ajuns cu copilul la Urgenţe, iar "doctoriţa care l-a consultat mirosea a urină, avea dresurile rupte, fusta descusută şi halatul plin de mizerie".

"Nu avem nicio sesizare oficială la nivelul spitalului până în prezent, dar ne-am autosesizat după ce am văzut în presă şi s-a luat legătura cu şeful de secţie. Conform Regulamentului de ordine interioară şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare, medicul şef va proceda în consecinţă, va evalua situaţia şi vom vedea ce măsuri se impun, după ce medicul şef de secţie va face o notificare scrisă. Medicul pediatru respectiv este pensionar, dar lucrează cu acte în regulă în ambulatoriul de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Neacşu, citată de agerpres.ro.

Femeia care a făcut public acest caz susţine că în momentul în care a ajuns la spital de gardă era medicul pediatru respectiv, care i-a consultat băiatul.

"Am avut şocul vieţii mele. De la intrare te ia un miros de urină, doamna doctor mirosea a urină, dresuri fine rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau sa fie albi erau rupţi (...), fusta descusută, iar halatul plin de mizerie. (...) Acest medic şi-a permis să pună mâna pe fiul meu, care a vomat ulterior la toaleta din spital", a scris femeia pe o reţea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel