Medicamente contrafăcute. Arafat: nu cumpărați pastile de pe Internet sau de la necunoscuți!

Florina Pop |
Data publicării:
Medicamente
Medicamente

Șeful DSU Raed Arafat a sfătuit oamenii să nu cumpere medicamente de pe Internet și nici de la necunoscuți.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat, într-o conferință de presă, joi seara, 10 decembrie, ca oamenii să nu cumpere medicamente decât din surse sigure, oficiale. Afirmația vine în contextul în care azi s-au găsit mii de medicamente contrafăcute la granița cu Bulgaria. 

”Pot să atenționez oamenii să nu procure nimic ca medicamente de pe internet sau de la persoane necunoscute și de la circuite altele decât circuitele oficiale pentru că contrafacerea medicamentele, adică să vinzi medicamente contrafăcute care pot arată exact ca medicamentele originale este o problemă veche și există și Organizația Mondială a Sănătății a avertizat asupra ei, iar oricând există problema cu aprovizionarea cu un anumit tip de medicament apar astfel de situații. Așa că atenționarea noastră către populație este să nu achiziționeze medicamente de niciun fel de pe internet sau site-uri sau de la persoane necunoscute, să meargă doar pe linia oficială”, a afirmat Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel