Medicii din Germania cer carantină timp de două săptămâni. Sunt estimate 100.000 de infectări pe zi

DCMedical Team |
Data publicării:

Medicii de la Terapie Intensivă din Germania solicită instituirea timp de două săptămâni a unei carantine naționale pentru a preveni prăbușirea sistemului sanitar.

Doctorii germani de la Terapie Intensivă solicită guvernului instituirea unei carantine naționale vreme de două săptămâni având în vedere creșterea uriașă a îmbolnăvirilro COVID. Cererea lor vine după ce autoritățile au anulat măsura carantinei pentru Paște. ”Cerem politicienilor să nu abandoneze personalul din spitale”, este mesajul Asociației pentru Terapie Intensivă și Medicină de Urgență din Germania.

Christian Karagiannidis, reprezentantul medicilor, a afirmat că în jur de 1000 de oameni au ajuns la Terapie Intensivă de la mijlocul lunii martie și cifrele continuă să crească. Directorul Institutului Robert Koch a atenționat că, dacă nu se iau suficiente măsuri, se va ajunge la 100.000 de îmbolnăviri pe zi, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel