Medicul Mădălina Munteanu rupe tăcerea după vaccinarea anti-Covid-19: "M-au blocat când au aflat"

Tânărul medic stomatolog Mădălina Munteanu susține vaccinarea anti-Covid-19 în România și a vorbit despre experiența sa cu imunizarea, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Întrebată despre starea de după vaccinare, Munteanu ne-a declarat: „Mă simt foarte bine. Am avut doar o mică senzație de jenă în braț, după vaccinare, în seara aceea. În rest, sunt foarte bine, nu am nicio problemă, nici reacție adversă”.

Mai mulți apropiați s-au stins după Covid-19

 

„Sincer, într-un fel sunt recunoscătoare că nu m-am contaminat în toată perioada pandemiei. Am avut destule persoane apropiate care au decedat după Covid-19. Lucrând și în domeniul medical, am fost repartizată și la DSP să fac anchete epidemiologice și am vorbit foarte mult cu oameni care au fost declarați pozitiv.

Astfel, am ales vaccinul, nu vreau să știu ce mi se poate întâmpla dacă mă îmbolnăvesc de Covid-19. Pentru mine, este soluția ideală. Am așteptat momentul acesta, am sperat să vină vaccinul și să iasă cât mai repede ca să îl pot face”, a continuat Mădălina Munteanu.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel