Medicul Remus Gabriel Mihalcea: foarte mulți oameni ajung târziu la spital

DCMedical Team |
Data publicării:
Plămâni. Foto: Pexels
Plămâni. Foto: Pexels

Medicul Remus Gabriel Mihalcea spune că ar fi ideal ca la debutul simptomelor COVID să facem un test acasă.

Doctorul Remus Gabriel Mihalcea, medic specialist ORL, a declarat că ”foarte mulți oameni ajung târziu în spital”, când au o afectare mare a plămânilor.

''Ideal, la debutul simptomelor ar fi să efectuăm un prim test acasă. Dacă acesta este pozitiv, sfatul nostru, al specialiștilor este ca persoana respectivă, să anunțe imediat medicul de familie și Direcția de Sănătate Publică pentru a fi  îndrumat în ceea ce are de făcut ulterior. Foarte mulți oameni ajung târziu în spital în momentul în care au o afectare pulmonară foarte mare și sunt direct admiși în terapiile medii sau terapia intensivă”', a afirmat medicul Remus Gabriel Mihalcea, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel