Medicul Virgil Musta: 3 reguli ESENȚIALE pe care și cei vaccinați trebuie să le respecte. COVID-19

Dana Lascu |
Data publicării:
3 reguli de protectie COVID-19 trebuie respectate în continuare spune Virgil Musta. Foto Pixabay
3 reguli de protectie COVID-19 trebuie respectate în continuare spune Virgil Musta. Foto Pixabay

Șeful Secției de Boli Infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, medicul Virgil Musta, a explicat că, până se va atinge cota de imunizare colectivă, trebuie păstrate 3 reguli de prevenție, inclusiv de cei vaccinați.

„Trebuie să respectăm în continuare cele trei reguli de aur pentru prevenția nespecifică a bolii și anume: să evităm aglomerațiile și să păstrăm distanța de 2 metri între persoane, acolo unde suntem în preajma altei persoane, să purtăm corect masca atunci când suntem în prezenta altei persoane, când frecventăm locuri aglomerate sau suntem în spații închise, care trebuie să fie cât mai bine aerisite, și să ne spălăm pe mâini de cât mai multe ori și, obligatoriu, înainte de a mânca.

Poate nici nu ar mai trebui să mai vorbim atât de mult despre aceste măsuri, dacă toată lumea s-ar vaccina. Important este, să nu uităm, că, până atingem cota de imunizare colectivă, trebuie să păstrăm regulile amintite, chiar dacă suntem vaccinați", a precizat dr. Virgil Musta, Șeful Secției de Boli Infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel