MENOPAUZA la femeia modernă: soluții și tratamente de ultimă oră, cu Dr Iosif Niculescu. Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Iosif Niculescu
Dr Iosif Niculescu

Reputatul medic specialist în obstetrică-ginecologie Iosif Niculescu vine astăzi, de la ora 16.00, la DICȚIONAR DC MEDICAL, pentru a ne explica ce înseamnă menopauza, când se instalează ea și cum poate da peste cap viața femeilor din ziua de azi. Mai mult, vom avea și cum poate fi ușurată această tranziție, mai ales la femeile care au vieți active. 

Doctorul Iosif Niculescu este specialist și chirurg în Obstetrică și Ginecologie, cu peste 30 de ani de experiență națională și internațională, în multiple ramuri ale specialității.

De asemenea, el este membru și afiliat la societăți renumite de Obstetrică și Ginecologi din lume, dintre care enumerăm doar South African Medical and Dental Council, Royal College Obstetricians and Gynaecologists – London, South African Maternal-Fetal Medicine Society, Berufsverband der Frauenarzte, Deutsche Gesellschaft fur Kontinenz, Camera Medicilor din Landul Bavaria, Colegiul Medicilor din România și Societatea Europeană de Ginecologie Endoscopică (ESGE). 

La această nouă ediție a DICȚIONAR DC MEDICAL, este ne va explica ce înseamnă menopauza și ce experimentează femeile care trec prin ea. 

Vom afla, printre altele: 

- la ce vârstă poate să apară menopauza,

- ce simptome pot avea femeile aflate la menopauză, 

- cât durează menopauza,

- ce probleme și ce complicații pot să apară în acest interval de timp, 

- ce tratamente pot urma femeile la menopauză ca să scape de simptomele supărătoare,

- ce se întâmplă după ce treci de menopauză.

Emisiunea va fi transmisă astăzi, 20 ianuarie, de la ora 16.00, pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel