Mesajul unui asimptomatic amenințat cu dosar penal: nu am dreptul să ies din „celulă”. Coronavirus

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul fotbalist Gabriel Mirceoiu, care a ieșit pozitiv la testul COVID-19, spune că a fost internat cu forța și sub amenințare, și că de 16 zile e încuiat în „celulă”.

După 16 zile de internare într-un spital din Brașov, pentru că a ieșit pozitiv la un test pentru coronavirus, fostul director general al clubului FC Brașov, Gabriel Mirceoiu, este revoltat. El spune că a fost amenințat cu un dosar penal ca să urce în dubă și că deși este asimptomatic și nu a primit niciun fel de tratament, este izolat într-o cameră de spital din care nu are voie să iasă.

„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICIUN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, amenințat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea și ziua ușa este încuiată și nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… Am auzit că mâine vom face duș!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, a scris Gabriel Mirceoiu pe contul său de socializare, conform Antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel