Mesajul unui român, cu comorbidități, vaccinat cu ambele doze, care s-a îmbolnăvit de COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:

Puiu Mușat are mai multe comorbidități și spune că datorită faptului că a fost vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-COVID a făcut o formă ușoară de coronavirus.

Puiu Mușat este un român cu mai multe comorbidități care s-a imunizat cu ambele doze de vaccin anti-COVID. Datorită vaccinului - scrie el reprezentanților Ro Vaccinare - ”astăzi pot să vă scriu aceste rânduri”. Acesta mărturisește că a făcut o formă ușoară de COVID și îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

”Ziua bună!

Sunt o persoană cu comorbidități, obezitate morbidă, hipercorticism reactiv, hipotiroidie, HTA, chist hidatic hepatic operat și am fost vaccinat cu schemă completă.

Vă spun cu mâna pe inimă: datorită faptului că am fost vaccinat, astăzi pot să vă scriu aceste rânduri. Am avut câteva simptome ușoare, am fost testat pozitiv, iar după 10 zile de răceală ușoară am refăcut testul și am ieșit negativ. Vă rog din suflet pe toți cei care nu credeți în vaccin sau nu aveți curajul. Dacă vreți ca voi și cei de lângă voi să trăiască, vaccinați-vă! Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele. Sănătate multă vă doresc!

PS: Dacă mesajul meu poate salva măcar o viață, cu mare drag”, notează acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel