Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii, s-a VACCINAT anti-COVID-19 / FOTO

Irina Radu |
Data actualizării: | Data publicării:

Michelle Obama s-a vaccinat anti-COVID-19 și vrea ca restul Americii să-i urmeze exemplul.

Fosta primă doamnă a postat, joi, pe Instagram o imagine cu ea în timp ce primește vaccinul COVID-19. Michelle Obama a ținut să precizeze că ea și soțul ei, fostul președinte Barack Obama, s-au vaccinat, profitând de ocazie pentru a sublinia, de asemenea, importanța faptului că toți americanii fac acest lucru pentru ca țara să scape de pandemia de coronavirus.

„Când îți vine rândul să te vaccinezi anti-COVID-19, sper să o faci - eu și Barack cu siguranță suntem bucuroși că am făcut-o.”, a spus fosta primă doamnă a Americii.

"Este cea mai bună metodă a noastră de a combate acest virus (...). Vaccinarea va salva vieți - și viața ar putea fi a ta.", a precizat Michelle Obama pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michelle Obama (@michelleobama)

 

La rândul său, Barack Obama a împărtășit un mesaj pe Instagram cu privire la vaccin, precum și un videoclip cu foștii președinți Bill Clinton și George W. Bush.

„Michelle și cu mine am fost vaccinați împotriva COVID-19 pentru că știm că este cel mai bun mod de a învinge această pandemie, de a ne proteja reciproc și de a readuce țara la normlaitate.”, a scris el alături de clipul video. "Deci, sper că te vei vaccina imediat ce este disponibil. Îți poate salva viața.", a continuat Barack Obama.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Barack Obama (@barackobama)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel