Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere”

DCMedical Team |
Data publicării:
Mihaela Rădulescu    Foto: Instgram
Mihaela Rădulescu Foto: Instgram

Mihaela Rădulescu arată impecabil la 51 de ani. Secretul inedit al siluetei sale. 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În vârstă de 51 de ani, prezentatoarea TV reușește să-și mențină un tonus de excepție și o siluetă impecabilă. Deși mulți s-ar aștepta ca vedeta să folosească zeci de creme scumpe și tot felul de proceduri care să o întinerească, ea mărturisește că are altă metodă de a se menține în formă. 

"Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat”, a declarat vedeta pentru Can Can.

„Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte", a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit CANCAN.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce dietă urmează vedeta. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel