Mihaela Tatu, diagnostice dure: E șoc pentru toată lumea, e șoc și pentru mine. Sunt note de plată! Dacă plec mâine, nu-mi pare rău de nimic!

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Tatu - Foto: Youtube Fain si Simplu
Mihaela Tatu - Foto: Youtube Fain si Simplu

Mihaela Tatu a făcut dezvăluiri despre problemele sale de sănătate și despre greutățile care au făcut-o mai puternică.

Mihaela Tatu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai iubite și îndrăgite prezentatoare TV. În urmă cu mulți ani, Mihaela Tatu a prezentat emisiunea de mare succes "De 3 x femeie", o emisiune ce rămâne în istoria televiziunii.

A muncit mult, dar consecințele s-au văzut, însă problemele pe care le-a avut au făcut și mai puternică.

"Boala a fost șansa mea", susține ea.

"Împlinesc 60 de ani! Este șoc pentru toată lumea, este șoc și pentru mine, dar nu contează. Și oamenii care se împiedică de ani nu mai au timp să trăiască. Am așa de multe de făcut că nu mai stau, nu mai am timp nici să mă îmbolnăvesc, nu mai am timp nici să mă mai gândesc la ani. Prea sunt multe de făcut", a dezvăluit Mihaela Tatu, care a completat că "am avut momentul meu de femeia bărbat bine, în televiziune".

Printre dezvăluirile pe care le-a făcut, după mult timp în care a lipstit de pe micile ecrane, Mihaela Tatu a rupt tăcerea și a spus că a trecut prin multe probleme de sănătate. 

Motivația zilei: Te sabotează!

Semnul de pe mână care arată dacă că ai cancer sau boli de inimă. Testul îți arată câți ani mai ai de trăit

Ce faci dacă e cutremur noaptea. Ce este "triunghiul supraviețuirii" și de ce trebuie să ai un rucsac de URGENȚĂ. Biriș: Se rămâne fără curent și fără semnal la telefon

 

"Câteodată stau să mă gândesc că poate doctorii au făcut lucru manual pe corpul meu, atâtea operații am. Și genunchi, și colecist, ci fibroame și tot felul de lucruri. Și-ți pui întrebarea: De ce? Ce trebuie să schimb la mine", a spus ea.

"Am avut o lungă perioadă de timp, conștient sau inconștient, comunicare pasivă, în care am tăcut, chiar dacă am fost nemulțumită. M-am dus acasă și am zis că nu-mi place, că e împotriva principiilor mele. Am zis că merg mai departe într-o zonă care nu-mi aduce satisfacții. Eram singura femeie care întreținea trei femei și cu soră-mea, patru. Mama era bolnavă acasă la Brașov, trebuia să am grijă de ea. Ioana (n.r. fiica) era la facultate. Sora mea, Dumnezeu s-o odihnească, avea nevoie de sprijinul meu. A fost o perioadă greoaie. Eu le-am dus, însă toate astea s-au regăsit în câmpul fizic", a declarat Mihaela Tatu în podcastul "Fain & simplu".

Mai mult, Mihaela Tatu a dezvăluit că a avut depresie, o afecțiune cu care din ce în ce mai multă lume se confruntă.

"Am avut și depresie. Abia acum se vorbește despre sindromul prezenteismului, să te duci la serviciu și dacă ești bolnav. Ăla a fost începutul. Nu mă așteptam ca într-o fracțiune de secundă să se năruiască tot", a mai spus Mihaela Tatu.

"Au fost note de plată. Nu am trăit degeaba 50 de ani, am trăit!"

 

Întrebată dacă faptul că a renunțat la televiziune a ajutat-o, Mihaela Tatu a spus că nu neapărat, ba chiar s-a confruntat cu și mai multe probleme medicale. Mihaela Tatu a fost operată în repetate rânduri.

"În dorința de a pătrunde în adâncul ființei tale, ispitele sunt tot mai mari, provocările pe câmpul fizic sunt mai mari.

Am mai scos un colecist, s-a întâmplat un fibrom, am mai operat un genunchi. O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia. Deci nu m-am lăsat cu una cu două.

Aaa, o hernie!

Nu mă mai sperie. Au fost note de plată. Pentru că nu am trăit degeaba 50 de ani, am trăit! Am avut un club, am fumat până acum 11 ani, timp de 30 de ani. Am avut un club... păi n-am stat acolo să beau apă plată. Au fost nopți nedormite.

Dacă e să plec mâine, nu-mi pare rău de nimic!", a completat Mihaela Tatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel