Mihail Lala: nu există niciun loc liber la ATI în spitalele din București

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Spital
Spital

Mihail Lala, managerul OK Medical a vorbit la Interviurile DC News și DC Medical despre locurile în ATI din spitalele din București și din țară și a explicat cum de se pot raporta mai multe zile la rând același număr de pacienți internați la ATI

Mihail Lala, în calitate de reprezentant al sectorului privat din medicină, a vorbit la Interviurile DC News și DC Medical, despre cifrele pandemiei. Este cunoscut că la sfârșitul săptămânii, două zile au fost prezentate același număr de locuri ocupate din ATI. „Este prea mare coincidența, câți au ieșit, atâția au intrat, fix”, a spus Val Vâlcu, moderatorul emisiunii.
„Dacă noi suntem într-o încăpere 30 de oameni și bem apă și în încăpere sunt 12 pahare de apă, în permanență vor fi 12 pahare de apă folosite”, a explicat el.
„Capacitatea spitalelor din centrele urbane din România, București, Cluj, Timișoara și alte reședințe de județ, este atinsă la maximum. În București, din informațiile pe care le am - și 99,9% sunt corecte în momentul în care vorbim - nu există niciun loc la ATI în spitalele din București, motiv pentru care normal că fiecare zi raportează același număr”, a explicat el.

Mai mult detalii găsiți în materialul video atașat

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel