Ministerul Finanțelor: când va aloca banii pentru salariile personalului medical din centrele de vaccinare

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sumele vor fi alocate atunci când vor fi solictate
Sumele vor fi alocate atunci când vor fi solictate

Ministerul Finanțelor a precizat că va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, imediat ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătății.

 

 

Ministerul Finanțelor s-a arătat gata să aloce banii pentru plata personalului medical din centrele de vaccinare, „de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătății”. „Ministerul Finanțelor va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătății. Referitor la informațiile prezentate în cadrul emisiunii "România la Raport", difuzate în data de 15 martie 2021 pe postul de televiziune România TV, precizăm că, până la momentul difuzării respectivei emisiuni, Ministerul de Finanțe nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sănătății referitoare la deschiderea de credite cu destinația specificată în cadrul aceleiași emisiuni. Menționăm că operațiunea de aprobare a deschiderii de credite în cadrul Ministerului de Finanțe durează cel mult o zi lucrătoare, din momentul în care această solicitare va fi transmisă de către Ministerul Sănătății”, se arată într-o postare publicată marți după-amiază de Ministerul Finanțelor.

Deși vicepremierul Dan Barna susține că „Ministerul Sănătății are deja această plată ca prioritate”, chiar și premierul Florin Cîțu s-a arătat de părere că efectuarea plății „a întârziat nepermis de mult”, citează B1 TV.

„Am cerut ieri domnului Gheorghiţă (Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV – n.r.) o informare pe această temă, a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat că a întârziat nepermis de mult”, a explicat Florin Cîțu, într-o conferință de presă desfășurată marți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel