Ministerul Sănătății: DSP Dolj va verifica școlile din Dăbuleni și Daneț

Adisa Codruț / 12 feb 2020 / 18:08
Consult
Consult

Direcţia de Sănătate Publică Dolj va verifica cele două şcoli din Dăbuleni şi Daneţi, unde mai mulţi copii au prezentat simptome de intoxicare.

Direcţia de Sănătate Publică Dolj a început o verificare în cazul celor două şcoli din Dăbuleni şi Daneţi, unde mai mulţi copii au prezentat simptome de intoxicare, fiind internaţi, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore.

"Inspectorii sanitari de stat din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au început o verificare în cazul celor două şcoli din Dăbuleni şi Daneţi din judeţ, care au făcut curăţenie şi dezinfecţie în cadrul acestor unităţi şcolare. Nu cunoaştem mai multe amănunte cu privire la acest proces de dezinfecţie sau curăţenie, cum l-au numit ei, dar ştim că 26 de copii din aceste două unităţi au prezentat mai multe simptome - greaţă, vărsături, dispnee şi au avut mai multe simptome cu care au ajuns la unitatea de primiri urgenţe. Starea copiilor în acest moment este bună. La Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova au ajuns 17 copii, nouă din Dăbuleni, restul din Daneţi. Ei sunt într-o stare bună, nu au necesitat internare", a precizat Oana Grigore, potrivit Agerpres.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy