Ministerul Sănătății: Puțin probabil ca tânărul din Bacău să aibă noul Coronavirus din China

Dana Lascu / 27 ian 2020 / 19:27
Pacient
Pacient

Ministerul Sănătății a anunțat că „este foarte puțin probabil” ca pacientul din Bacău care va fi internat la Institutul „Matei Balș” să fie infectat cu noul coronavirus din China.

Referitor la situația tânărului cu suspiciune de infecție cu noul Coronavirus de la Bacău, Ministerul Sănătății a anunțat că „pacientul a venit dintr-o regiune din China cu puține cazuri confirmate de infecție cu noul Coronavirus (128 cazuri), răspândite în 11 localități. El a sosit în țară în urmă cu 8 zile. Este foarte puțin probabil ca pacientul să fie infectat cu noul Coronavirus. La sosirea în țară a prezentat doar febră și tuse seacă, care între timp s-au remis în momentul de față acuzând dureri musculare. Simptomatologica a fost redusă și neelocventă. În cursul acestei seri pacientul va fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr. Matei Balș, evaluat și diagnosticat clinic și biologic".

Citește și: Bărbatul din Bacău suspect de coronavirus, transferat la Institutul Matei Balș din București

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy