Ministrul Sănătății, avertisment: noi restricții ar putea fi reintroduse

Angela Sabău |
Data publicării:
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru  FOTO: captură Antena 3
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru FOTO: captură Antena 3

Ministrul Sănătății a transmis un mesaj și spune că în unele zone, unde sunt focare de coronavirus, ar putea fi reintroduse măsuri restrictive.

Reintroducerea unor noi măsuri de restricții depinde de numărul noilor cazuri de îmbolnăvire. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a avertizat după ce săptămâna trecută s-a înregistrat o creștere continuă a numărului de noi infecții, că în anumite zone în care sunt focare s-ar putea reintroduce unele restricții, potrivit Antena 3.
„Avem o creștere și o transmitere comunitară. Transmiterea comunitară nu o putem opri sau nu o putem limita decât respectând regulile de distanțare fizică, portul măștii în spații închise, în transportul în comun, evitarea locurilor aglomerate și regulile de igienă. În condițiile în care transmiterea comunitară va deveni accentuată o să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții pe anumite focare”, a declarat Nelu Tătaru. 
Acesta a mai spus că au loc anchete epidemiologice în toate cazurile și că toate contactele celor infectați sunt izolate la domiciliu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel