Ministrul Sănătății, declarația momentului privind starea de urgență

Angela Sabău |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut, azi, o serie de declarații într-o conferință de presă. El a vorbit și despre starea de urgență.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre starea de urgență într-o conferință de presă susținută la MEC. Potrivit lui, deocamdată nu se impune această măsură. „Starea de urgenţă, în acest moment, nu se impune. Se impune respectarea acestor reguli pentru a limita această creştere progresivă, deocamdată, pe care o avem pe numărul de cazuri noi. Nu putem limita această creştere decât respectând regulile, scăzând transmiterea în comunitate şi, efectiv, şi numărul de cazuri de la o zi alta", a precizat Nelu Tătaru, în cadrul conferinţei de presă la Ministerul Educaţiei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel