Ministrul Sănătății, mesaj de început de an: Pacienții au dreptul la tratamente de ultimă generație

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Victor Costache, ministrul Sănătății.
Dr Victor Costache, ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a transmis un mesaj și pentru profesioniștii din sănătate "care înțeleg să își facă datoria corect, (...) inclusiv de Sărbători".

Ministrul Sănătății, mesaj. La începutul anului, Victor Costache, ministrul Sănătății, a transmis, pe Facebook un mesaj medicilor, asistentelor și pacienților.

"La începutul anului doresc să transmit un gând de respect și apreciere pentru toți profesioniștii din Sănătate care înțeleg să își facă datoria corect și cu responsabilitate și care salvează vieți zi de zi, inclusiv de Sărbători, când majoritatea este acasă cu cei dragi.
Transmit un gând tuturor pacienților, dar și cetățenilor acestei țări și vreau să îi asigur că echipa din cadrul Ministerului Sănătății va face tot ce depinde din punct de vedere administrativ și al politicilor publice, pentru creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacientului în unitățile sanitare", se arată în postarea de pe rețelele de socializare.

Ministrul a mai precizat că dorește "deschiderea sistemului sanitar românesc către lume" și consider că "că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, dar și de pregătire, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii".

La final se menționează: "Anul 2020 este declarat Anul Asistentului Medical și Moașei și vom susține, alături de partenerii internaționali, această categorie importantă de profesioniști din sistem. Vă doresc un An Nou Sănătos!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel