Ministrul Sănătății: Siguranța pacientului, o prioritate în fiecare spital

Adisa Codruț / 30 dec 2019 / 19:06
Dr. Victor Costache, ministrul Sănătății
Dr. Victor Costache, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății susține că siguranța pacientului ar trebui să reprezinte o prioritate în fiecare unitate medicală.

Ministrul Sănătății. Echipa Ministerului Sănătății a continuat luni, 30 decembrie, ancheta administrativă demarată la Spitalul Clinic de Urgență București, în prezența ministrului Sănătății, Victor Costache și a secretarului de stat, Horațiu Moldovan.

Victor Costache a discutat cu cadrele medicale din unitatea sanitară. ”Este un caz grav, un eveniment regretabil care nu ar trebui să se întâmple într-un spital. Ancheta noastră administrativă, conform competențelor, va fi finalizată săptămâna viitoare și va fi prezentată, transparent, atât prim-ministrului organelor competente, cât și publicului. Dar știu că în spitalul Floreasca există un corp medical de elită, personal medical profesionist care asigură un act medical de calitate”, a afirmat ministrul Sănătății.

Victor Costache a mai precizat că în urma verificării se vor lua măsurile ce se impun subliniind că siguranța pacientului trebuie să reprezinte o prioritate în fiecate unitate sanitară.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.29