Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă: trebuie să începem să vaccinăm în mediul rural mai activ și mai mult

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a declarat sâmbătă, 22 mai, că trebuie să se vaccineze mai mult în mediul rural.

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a afirmat sâmbătă dimineața, 22 mai, într-o scurtă declarație de presă din comuna Vedea, Giurgiu, că ”doar prin vaccinare putem reveni la viața noastră de dinainte”.

”Nu e ușor, va fi din ce în ce mai dificil de acum înainte pentru că trebuie să începem să vaccinăm în mediul rural mai activ și mai mult. Cred că prin astfel de exemple de bune practici (n.r. exemplu din comuna Vedea, județul Giurgiu) vom reuși”, a declarat ministrul Sănătății.

Oficialul a mai precizat că împreună cu Guvernul se află ”pe ultima sută de metri” pentru a porni o nouă campanie de comunicare. ”Începem din nou să revenim la medicii de familie și prin direcțiile de sănătate publică pentru că - eu cel puțin consider - că acolo este șansa noastră de a ne crește numărul de persoane vaccinate, colegii mei fiind, de fapt, cei mai aproape de comunitate și de pacienți”, a adăugat ministrul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel