Ministrul Sănătății: persoanele cu febră peste 37,3 grade vor vota într-o cabină specială

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vot la alegeri, în pandemie. Foto: DC News
Vot la alegeri, în pandemie. Foto: DC News

Persoanele care se vor prezenta la urnele de vot și vor avea febră de peste 37,3 de grade vor vota într-o cabină specială.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, anunță că în situația în care un alegător se va prezenta la secția de votare și va prezenta febră peste 37,3 grade, acesta va avea prioritate și va vota la o cabină de vot dedicată strict acestor persoane care prezintă simptome.
„Aceasta va deveni din acel moment și urnă și cabină de vot dedicată în care vor merge doar cei care au simptomatologie respiratorie sau care prezintă subfebrilități sau febră. Cabina se va dezinfecta după fiecare participare a fiecărui votant care prezintă astfel de simptome”, a spus Tătaru, potrivit Antena 3.
În ceea ce privește urna mobilă, ministrul Sănătății a precizat că aceasta se va deplasa cu personal echipat corespunzător, întâi la cei care au solicitat urna mobilă și au patologie non-COVID.
„Urmează apoi cei care se află în carantină și în izolare pentru patologie COVID”, a explicat Nelu Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel