Ministrul Vela, apel către diaspora: rămâneți în țările unde locuiți și faceți acolo sărbătorile în pace și liniște

Angela Sabău |
Data publicării:

Ministrul de Interne, Marcel Vela a făcut un apel către românii din diaspora să nu vină acasă de sărbători. Începând de mâine, oricine intră în țară va petrece 14 zile în carantină instituționalizată.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a făcut un apel către românii din diaspora care vor să vină să petreacă acasă sărbătorile Pascale.

”Dragi compatrioți, rămâneți acasă, în țările unde locuiți și faceți acolo sărbătorile în pace și liniște în acest an, departe de cei dragi. Din păcate, aici vom fi obligați să vă invităm să locuiți 14 zile în spațiile de carantinare instituționalizată. Acest lucru nu ne face bine nici nouă, nici dumneavoastră și nici familiilor care vă iubesc.

Vă mulțumesc dacă ințelegeti acest lucru și vreau să mă asigur că știți adevărul despre situația din țară, situația în care ne aflăm.  Vă pot garanta însă că vom ieși din această situație grea și vom fi împreună. Cât de repede, depinde doar de noi.

Dumnezeu să binecuvânteze România și pe dumneavoastră, dragi frați compatrioți de peste hotare, oriunde vă aflați.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel