Mioara Roman, internată în spital. Stare ei de sănătate s-a înrăutățit, suferă de Parkinson

Adisa Codruț |
Data publicării:
Oana și Mioara Roman. Foto: Facebook
Oana și Mioara Roman. Foto: Facebook

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost internată în spital de către fiicele sale, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit. 

Mioara Roman, în vărstă de 80 de ani, a fost testată pentru COVID-19, potrivit procedurii obligatorii dinainte de internare, iar rezultatul a fost negativ. Ea este internată într-o clinică privată și va rămâne acolo câteva zile. 

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, iar starea ei s-a agravat. Testul COVID-19 a ieșit negativ (...) o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Zilahy, fiica ei cea mare, pentru click.ro.

Mioara Roman suferă de Parkinson, o boală degenerativă incurabilă, din păcate. Potrivit fiicei sale Oana, Mioara Roman și-a pierdut complet controlul asupra unei mâini. 

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o mai recunoști, pentru că la ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei COVID. Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și mai folosească o mână. E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a povestit Oana, într-o eisiune de la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel