Mirabela Dauer: Nu vreau să MOR, să zac, să fiu o POVARĂ! Care este SECRETUL tinereții sale

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Mirabela Dauer - Foto: Youtube Vorbeste Lumea
Mirabela Dauer - Foto: Youtube Vorbeste Lumea

Mirabela Dauer a făcut declarații despre viața ei personală și a făcut o declarație suprinzătoare despre cea mai mare frică a ei.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și una dintre cele mai vesele prezențe de pe micile ecrane și de pe scene.

Mirabela Dauer este iubită de publicul larg, însă viața ei a fost marcată de multe drame. Dintre toate, cântăreața a avut parte de probleme de sănătate și a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când medicii au diagnosticat-o cu cancer, boală ce s-a extins la vezică și i-a afectat rinichii.

Artista spune că deși i-a fost greu, și-a pus nădejdea în Dumnezeu şi acest lucru a ajutat-o enorm.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că are CANCER la colon: I-am spus că simt înțepături în dreapta! Am simțit că se crapă tot

Recent, în cadrul unui interviu, Mirabela Dauer a vorbit despre cea mai mare frică pe care o are, adică gândul că într-o zi poate deveni o povară pentru cei apropiați. 

La cei 74 de ani, cântăreața are grijă de starea ei de sănătate și se menține într-o formă demnă de invidiat.

"Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară și atunci am grijă de mine"

 

"Am grijă de mine pentru că iubesc foarte mult viața! Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară și atunci am grijă de mine. De la 25 de ani merg la cosmetică. În tinerețe, mergeam cu avionul în fiecare luna la Târgu Mureș, aveam pe cineva acolo.

Fac și masaj de trei ori pe săptămână, foarte rar fac de două ori pe săptămână, sunt dependentă de masaj. Mă relaxează și mă ajută pentru că merg mult pe jos, nu mă mai doare spatele", a declarat Mirabela Dauer, la "Vorbește lumea" de la Pro TV.

În plus, vedeta a subliniat că nu ține diete și nu se limitează atunci când vine vorba despre mâncarea ei preferată.

"Dietă nu am ținut. Cel mai bine mănânc dimineața, chiar și când fumam, mai întâi mâncam și apoi aprindeam o țigară. Nu mănânc de foame, mănânc de plăcere", a mai spus artista.

Mirabela Dauer, despre momentul în care a avut cancer

 

"Aveam o oboseală şi am început cu un RMN. Mi-am făcut şi CT. Analizele mi-au ieşit bune, cu o infecţie, dar eu am mici infecţii. A venit doctorul la mine şi mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marţi m-a pus pe masa de operaţie. Aceasta a durat 6-7 ore.

După ce mi-am revenit, ţipam că vreau apă. Eram disperată. Operaţia a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios şi că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni şi a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă, tratamentul continuă", a povestit Mirabela Dauer la emisiunea "Vorbeste lumea" de la PRO TV, în urmă cu ceva timp. 

Mirabela Dauer, distrusă de dieta Dukan

 

În perioada în care a început să aibă probleme de sănătate, artista a recunoscut că a început să se simtă rău în urma unei diete celebre, pe care au încercat-o multe femei din România, dieta Dukan, bazată pe consumul de proteine, în detrimentul glucidelor și lipidelor, și că a fost la un pas să ajungă și atunci pe mâna medicilor.

"Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!, pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu și așa sunt mâncătoare de carne", a declarat Mirabela pentru wowbiz.ro.

Vezi și: Mirabela Dauer, cu SECHELE după infectarea cu COVID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel