Moderna a început studiile pentru un nou vaccin împotriva COVID. Ce se dorește de la noul ser

Florina Pop |
Data publicării:
Vaccin COVID-19. Foto: Pexels
Vaccin COVID-19. Foto: Pexels

Compania farma Moderna a anunțat public că a început un nou studiu clinic pentru obținerea unui nou ser împotriva COVID.

Conducerea companiei farma Moderna a anunțat debutul fazei 1 dintr-un nou studiu clinic a cărei finalitate este un nou vaccin împotriva COVID. Directorul executiv al companiei amintite, Stéphane Bancel, declara, într-un comunicat de presă: ”Suntem încântați să începem acest studiu de fază 1 a următoarei noastre generații de vaccinuri COVID-19, mRNA-1283.

Acesta mai preciza că investițiile făcute în platforma noastră de ARNm le-au permis să dezvolte ”acest vaccin de generație următoare, care este un potențial vaccin stabil la frigider, care ar putea facilita distribuția și administrarea mai ușoară într-o gamă mai largă de setări, inclusiv potențial pentru țările în curs de dezvoltare”.

Noul vaccin se va administra tot în două doze, la interval de 28 de zile, și va putea fi mai ușor de distribuit deoarece va fi administrat în frigidere, nu în congelatoare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel