MS: 4 pacienți români cu COVID-19, în stare gravă, transferați în străinătate. Doi în Danemarca, doi în Cehia

Dana Lascu |
Data publicării:
Pacienți Covid-19     Foto cu caracter ilustrativ
Pacienți Covid-19 Foto cu caracter ilustrativ

Ministerul Sănătății a anunțat că astăzi, 6 noiembrie 2021, alți 4 pacienți infectați cu COVID-19 au fost transferați în unități medicale din străinătate.

Ministerul Sănătății a anunțat că este vorba despre 2 pacienți în stare critică, intubați, stabili  aflați în unități de primiri urgențe din București care necesită tratament de specialitate în secții de anestezie și terapie intensiv și 2 pacienți din Cluj- Napoca și Luduș aflați în aceeași situație. 

Cei 2 pacienții din București au fost transferați în unități medicale din Danemarca, iar ceilalți 2 în unități medicale din Cehia. 

Transferul de astăzi s-au efectuat cu aeronave ale Forțelor Aeriene române în cadrul Mecanismului de Protecție Civilă european.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel