MS: Încă 5 pacienți COVID-19 pleacă în Ungaria. Până la sfârșitul zilei, în total în spitalele Debrecen și Szeged vor fi 30 de români

Dana Lascu |
Data publicării:
Spitalele din Bucuresti sunt pline cu pacienti COVID-19. Sursa foto: Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti
Spitalele din Bucuresti sunt pline cu pacienti COVID-19. Sursa foto: Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti

Ministerul Sănătății a anunțat că astăzi, 17 octombrie 2021 vor fi transferați alți 5 pacienți infectați cu SARS-Cov-2, în centrul universitar din Debrecen, Ungaria, care se adaugă la cei 25 care sunt deja tratați în spitalele din acest oraș și din Szeged.

„Cei cinci pacienți care vor fi transferați astăzi pacienții provin din unitățile sanitare aflate în județul Bihor.

Până în prezent, un număr de 25 pacienți au fost transferați și se află deja în secțiile ATI din centrele universitare Debrecen și Szeged.

Așa cum am anunțat în spitalele din Ungaria a fost trimis și personal medical din România care ține legătura cu familiile pacienților transferați.

Reamintim că, în acest context epidemiologic nefavorabil, Ungaria sprijină țara noastră prin punerea la dispoziția pacienților români a unui număr de 50 de paturi de Terapie Intensivă în vederea asigurării tratamentului de specialitate”, au anunțat responsabilii din Ministerul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel