Muncitor din India, depistat cu tulpina indiană în Brașov: Nu am febră, nu îmi este frig

DCMedical Team / 30 apr 2021 / 09:12
Coronavirus   Foto: Pixabay
Coronavirus Foto: Pixabay

Muncitorul din India, depistat în Brașov că este bolnav cu tulpina indiană de COVID, a declarat presei că nu are nici febră, nici nu îi este frig.

Akram Khan este un muncitor din India depistat pozitiv de autoritățile din Brașov cu tulpina indiană de COVID. Acesta are 26 de ani și nu a fost plecat din țară, însă s-ar îmbolnăvit în urma întâlnirii cu câțiva colegi întorși în România. Mai sunt alți patru muncitori pozitivi în colonia Bod din județul Brașov, însă, deocamdată, doar proba lui Akram a fost secvențiată într-un laborator din Sfântul Gheorghe.

“Nu aveam idee de tulpina indiană, știu doar că sunt pozitiv. Sunt ok, nu am nimic, nu am febră, nu îmi este frig, nu am nimic”, a declarat Akram Khan pentru PRO TV.

Tot ieri, medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a spus că tulpina indiană este definită prin prezenţa a două mutaţii care se asociază cu reducerea activităţii neutralizante a anticorpilor obţinuţi după vaccinare, însă nu este un impact semnificativ care să reducă eficiența vaccinurilor, arată DC News.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy