Nicolae Botgros, bolnav a doua oară de COVID: vaccinul m-a protejat foarte mult

Adisa Codruț |
Data publicării:
Descriere foto: Nicolae Botgros, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, sursa foto Facebook

Artistul Nicolae Botgros s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID. Acesta are o formă ușoară a bolii.

Nicolae Botgros trece prin clipe grele după ce a fost infectat pentru a doua oară cu COVID-19.  Nicolae Botgros este infectat pentru a doua oară cu Covid-19. Marele artist a aflat chiar înainte de Revelion și a fost nevoit să anuleze toate concertele. Chiar dacă are o formă ușoară a bolii, Nicolae Botgros s-a izolat la domiciliu și așteaptă cu nerăbdare să își revină. 

Nicolae Botgros a mai fost infectat cu Covid-19 în luna mai a anului trecut cu o formă gravă a bolii. Artistul a stat atunci internat în spital o lună și patru zile, timp în care s-a luptat pentru viața lui.  Nicolae Botgros s-a vaccinat împotriva Covid-19 și spune că datorită acestui fapt acum se simte mult mai bine și nu are aceleași probleme de sănătate grave cum a avut în luna mai a anului trecut. 

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!. A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”, a mărturisit Nicolae Botgros pentru Prima TV.

Nicolae Botgros spune că anul trecut din cauza infecției cu SARS-CoV-2 plămânii lui au fost profund afectați și a fost conectat la aparate. În plus medicii l-au sedat pentru a nu mai simți prin ce suferință trece.  „Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70%, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi – medicii le pun niște injecții și îi calmează”, a spus artistul pentru report.md.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel