Nicole Cherry, însărcinată cu primul copil, a dezvăluit sexul bebelusului

Adisa Codruț |
Data publicării:
Artista va deveni mamă  Facebook Nicole Cherry
Artista va deveni mamă Facebook Nicole Cherry

Artista Nicole Cherry, însărcinată cu primul copil, a dezvăluit pe rețelele sociale care este sexul bebelușului.

Artista Nicole Cherry a anunțat marți seara că așteaptă primul copil odată cu lansarea piesei 'Scrie-mi pe suflet'. Ea a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV unde a vorbit despre sarcină.

”Nu zic dacă e fată sau băiat, o să zic asta pe Instagram. Cert este că e unul, nu sunt gemeni. Dacă ajung la 150.000 de like-uri pe Instagram o să pun o poză prin care anunț ce o să am, așa că lumea trebuie să dea like', a urmat și anunțul sexului bebelușului”, a declarat artista. 

Iar, într-o postare pe rețelele sociale, miercuri seară, Nicole Cherry a dezvăluit că va fi mamă de fetiță: 'O să avem o cireșică', a scris ea, potrivit Dc News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel